UNIQUE
Multipurpose Terras & Podium N.V.

Frederik Derbystraat 23-25 (voorheen Rust en Vredestraat)
Paramaribo - Suriname - Zuid Amerika
Telefoon: +597-471006 of 421175  Fax: +597-421930

Email: theaterunique@sr.net
Website:
www.theaterunique.com

Bankgegevens:
De Hakrinbank SRD 20.653.63.28
USD 20.699.88.01
EUR 20.699.88.28

 
 
Feesten

Receptie

Culturele show

Zakelijke
bijeenkomst

Filmavonden

 

FEESTEN

Kinderfeest: Het theater is erg geschikt voor kinderfeestjes. De kinderen worden van 17.00 - 20.00 uur vermaakt met een filmvoorstelling, hengelen in de vijver en achtergrondmuziek. De catering bestaat uit soft en sap (4 tot 5 keer), kroketten, kipnuggets, ice cream en patat met drumstick. Voor u geen zorgen over voorbereiding, organisatie en opruimen. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 50 kinderen.

kinderfeest clown

Bigi Jari: Op deze belangrijke dag heeft u alle recht om één keer een feest te geven, waarbij alles voor u wordt gedaan.
Terwijl u geniet van een lekkere tori met één van de gasten, worden heerlijke Surinaamse gerechten en hapjes zoals saté geserveerd, die de tongen van jong en oud strelen. Uw familieleden dansen op de muziek van een band of dj of praten gezellig met elkaar op het voorterras.

Bigi Jari

Personeelsfeest: Bezorg uw personeel een avond om nooit te vergeten, een avond vol Surinaamse gezelligheid. U kunt in het theater een speech, workshop of discussie houden. Ook een cultureel optreden of een film is mogelijk. U kunt genieten van een compleet en smaakvol diner, waarna op het achterterras gedanst kan worden onder leiding van een dj of een band. Op het voorterras kunnen de mensen relaxen of uitrusten. Voor maximaal 400 personen staat ons team klaar om u en uw personeel een fantastische avond te bezorgen.

Voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling reserveringen van Unique. Wij maken dan een afspraak met u om de wensen en mogelijkheden door te nemen.
 

  Hoofdpagina | Faciliteiten | Arrangementen | Catering | Prijzen | Historie | Contact ons

© Unique 2009